May Schedule Information 5月の出店スケジュールのお知らせ

Every time you see the moon, remember

Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.

[月を見るたび思いだせ]

刃研ぎ屋 月 安達です。


May Schedule Information,

As the weather gets warmer, many of you will be going outdoors for fishing, camping, BBQs, and other outdoor activities.

Please contact us for resharpening of not only kitchen knives and shears, but also machetes and outdoor knives. We also sell small kitchen knives that are ideal for outdoor activities. Please feel free to contact us.


5月の出店予定のお知らせです。

暖かくなってきて魚釣りやキャンプ、BBQなどアウトドアにお出かけの方も多くなると思います。

包丁や鋏の研ぎはもちろん、鉈やアウトドアナイフなども研ぎ直しご相談ください。またアウトドアに最適な小さい包丁も販売しています。お気軽にお声掛けください。





HPやインスタでもスケジュールのお知らせをしています。
↓そちらも合わせてご覧ください。↓

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砥石のネットショップをやっています。

We have an online store for whetstone.→https://hatogiyatuki.shop-pro.jp/

ご相談はHPからお願いします。

For consultation, please visit our website.→https://r.goope.jp/hatogiyatuki/

インスタ→@hatogiyatuki.since2012

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