Ittoutan VG-10 three-layer steel, no mouthpiece, rape cutting kitchen knife 一刃鍛 VG-10三層鋼 口金無 菜切 160mm

Every time you see the moon, remember

Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.

[月を見るたび思いだせ]

刃研ぎ屋 月 安達です。


This time, I would like to introduce a kitchen knife from Ittoutan, a kitchen knife manufacturer in Tsubame City, Niigata Prefecture, which I deal with.

今回はぼくが取り扱っている新潟県燕市の包丁メーカー[一刃鍛刃物本舗]の包丁をご紹介します。

一刃鍛刃物本舗 

VG-10三層鋼 口金無 菜切 160mm






The blade is thin and easy to cut.

Recommended for home use! Vegetable knife with a strong fan base.

We look forward to your order.

刃が薄く、軽くて錆びにくいので扱いやすい包丁です。

家庭用におすすめ!根強いファンがいる菜切包丁です。

ご注文お待ちしています。

ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー

砥石のネットショップをやっています。

We have an online store for whetstone.→https://hatogiyatuki.shop-pro.jp/

ご相談はHPからお願いします。

For consultation, please visit our website.→https://r.goope.jp/hatogiyatuki/

インスタ→@hatogiyatuki.since2012


#新潟市 #刃物研ぎ #包丁研ぎ #新潟市刃物研ぎ #新潟市包丁研ぎ #砥石 #スエヒロ #suehiro #メイドインツバメ #一刃鍛刃物本舗 #一刃鍛 #VG-10 #madeintsubame  #madeinJapan #kitchenknife #chefknife #whetstone #niigatajapan #niigata #Kitchenknifesharpening #まな板 #cutting board #ラバーラ#焼栗柄 #burntchestnuthandle #Japanesekitchenknife 

コメント

このブログの人気の投稿

Ittoutan Shiragami Steel Rape Cutting Knife 一刃鍛刃物本舗 白紙鋼 菜切り包丁

A regular customer's kitchen knife No.2 常連さんの包丁その2

A regular customer's kitchen knife 常連さんの包丁