Ittoutan VG-10 three-layer steel, no mouthpiece, rape cutting kitchen knife 一刃鍛 VG-10三層鋼 口金無 菜切 160mm
Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.
[月を見るたび思いだせ]
刃研ぎ屋 月 安達です。
This time, I would like to introduce a kitchen knife from Ittoutan, a kitchen knife manufacturer in Tsubame City, Niigata Prefecture, which I deal with.
今回はぼくが取り扱っている新潟県燕市の包丁メーカー[一刃鍛刃物本舗]の包丁をご紹介します。
一刃鍛刃物本舗
VG-10三層鋼 口金無 菜切 160mm
The blade is thin and easy to cut.
Recommended for home use! Vegetable knife with a strong fan base.
We look forward to your order.
刃が薄く、軽くて錆びにくいので扱いやすい包丁です。
家庭用におすすめ!根強いファンがいる菜切包丁です。
ご注文お待ちしています。
砥石のネットショップをやっています。
We have an online store for whetstone.→https://hatogiyatuki.shop-pro.jp/
ご相談はHPからお願いします。
For consultation, please visit our website.→https://r.goope.jp/hatogiyatuki/
インスタ→@hatogiyatuki.since2012
#新潟市 #刃物研ぎ #包丁研ぎ #新潟市刃物研ぎ #新潟市包丁研ぎ #砥石 #スエヒロ #suehiro #メイドインツバメ #一刃鍛刃物本舗 #一刃鍛 #VG-10 #madeintsubame #madeinJapan #kitchenknife #chefknife #whetstone #niigatajapan #niigata #Kitchenknifesharpening #まな板 #cutting board #ラバーラ#焼栗柄 #burntchestnuthandle #Japanesekitchenknife
コメント
コメントを投稿