A kitchen knife with a large crack. 大きなヒビの入った包丁。

Every time you see the moon, remember

Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.

[月を見るたび思いだせ]

刃研ぎ屋 月 安達です。


This time we would like to introduce a customer's kitchen knife one day.

今回はある日のお客様の包丁をご紹介します。





This is a kitchen knife with a very large crack.

It is rare to see a crack this large.

This is dangerous because there is a possibility that the knife may break while being sharpened.

So we asked the customer to give up on resharpening.

The customer agreed and decided to dispose of it.


Cracks, chips, etc.

If you have knives that you wonder, "Can I have them resharpened?

please contact us.


非常に大きなヒビが入った包丁です。
ここまで大きなヒビは滅多に見ることはありません。
これでは研いでいる最中に割れたりする可能性もあるので危険だと思います。
ということでお客様には研ぎ直しは諦めてもらいました。
お客様も納得の上、処分することにしました。

ヒビや欠けなど
「研ぎ直しできるのかな…」
とお悩みの包丁をお持ちの場合は一度ご相談ください。






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