I replaced the kitchen knife handle. 菜切り包丁の柄を交換しました。
Every time you see the moon, remember
Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.
We replaced the handle of a vegetable knife.
[月を見るたび思いだせ]
刃研ぎ屋 月 安達です。
菜切り包丁の柄を交換しました。
↑The handle of a kitchen knife that had become quite battered
↑かなりボロボロになってしまった包丁の柄
We installed a burnt chestnut handle ^^.
Now you can use it again for a long time.
If you would like to replace the handle, please contact us.
焼栗の柄を取り付けました^^
これでまた長く使ってもらえます。
柄の交換をご希望の方は一度ご相談ください。
砥石のネットショップをやっています We have an online store for whetstone.→https://hatogiyatuki.shop-pro.jp/
ご相談はHPからお願いします For consultation, please visit our website.→https://r.goope.jp/hatogiyatuki/
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