A regular customer's kitchen knife No.2 常連さんの包丁その2

Every time you see the moon, remember

Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.


This time, we would like to introduce a kitchen knife from a restaurant that is a regular customer of ours.

[月を見るたび思いだせ]

刃研ぎ屋 月の安達です。

今回は定期的にご利用いただく飲食店さんの包丁をご紹介します。

左 牛刀240mm left Gyuto 240mm

右 牛刀270mm right Gyuto 270mm


This kitchen knife is from a popular ramen restaurant in Higashi Ward, Niigata City.
He always contacts me via DM on his instagram, and I pick up the knives on a convenient day and deliver them to him after they are finished.
By the way, the 270mm Gyuto (beef knife) on the right in the photo is a VG-10 three-layer steel Gyuto 270mm with mouth metal (¥22,000) from Ittoutan Hamono Honpo, which was purchased from our store.

We accept requests for sharpening from customers who use kitchen knives for professional use, as well as from customers who want to buy new kitchen knives.
We will listen carefully to what kind of kitchen knife you want and guide you to the best kitchen knife for you.
Please feel free to contact us at the store, on our website, or via our Instagram.

こちらの包丁は新潟市東区の人気ラーメン店、【ら麺 のりダー】様から1〜2ヶ月ごとに研ぎに出していただいている包丁です。

いつもインスタのDMからご連絡いただき、ぼくが都合の良い日に合わせて受け取り仕上がり後お届けさせてもらっています。
ちなみに写真右の牛刀270mmは当店から購入していただいた一刃鍛刃物本舗のVG-10三層鋼 口金付牛刀270mm ¥22,000です。

業務用で包丁をお使いの方からの研ぎのご依頼はもちろん、新たに包丁が欲しい というご相談もお受けしております。
どんな包丁がご希望かしっかりと聞かせていただき、お客様に最適な包丁をご案内いたします。
まずは店頭で、HP、インスタなどからお気軽にご相談ください。

砥石のネットショップをやっています Click here to buy→https://hatogiyatuki.shop-pro.jp/

ご相談はHPからお願いします For consultation, please visit our website.→https://r.goope.jp/hatogiyatuki/

インスタ→@hatogiyatuki.since2012

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