A regular customer's kitchen knife 常連さんの包丁

Every time you see the moon, remember

Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.


This time, I would like to share with you a kitchen knife from a customer who comes to me every month to have his knives sharpened.


[月を見るたび思いだせ]

刃研ぎ屋 月の安達です。


今回は毎月ぼくに包丁研ぎを出してくれるお客様の包丁をご紹介します。






















There are always 7 knives, a big Gyuto, 2 Honesuki, and 4 other Gyuto and Santoku.

In fact, this customer's knives are used by a yakiniku (barbecue) restaurant.


There are many people who say, "I am too busy to sharpen my own knives," "I would like to ask you to sharpen my knives," or "I can't sharpen my own knives well, so I would like to ask you to sharpen my knives.

If you use kitchen knives for work, you can sharpen them by yourself, but please use our service to reduce the time and effort required for sharpening.


いつも決まって7本、大きな牛刀、ホネスキ2本、そのほか牛刀や三徳が4本。

実はこちらのお客様は焼肉屋さんが使っている包丁です。


飲食店さんなどは「忙しくて自分で研ぐ暇が無い」「研いでもらえるなら頼みたい」「自分では上手く研げないから頼みたい」という方も多くいらっしゃいます。

お仕事で包丁をお使いの方はご自分で研ぐことも良いですが、研ぐ手間や時間の削減のためにぜひ一度ご利用ください。



砥石のネットショップをやっています Click here to buy→https://hatogiyatuki.shop-pro.jp/

ご相談はHPからお願いします For consultation, please visit our website.→https://r.goope.jp/hatogiyatuki/


#新潟市 #刃物研ぎ #包丁研ぎ #新潟市刃物研ぎ #新潟市包丁研ぎ #砥石 #スエヒロ #suehiro #メイドインツバメ #一刃鍛刃物本舗 #一刃鍛 #VG-10 #madeintsubame  #madeinJapan #kitchenknife #chefknife #whetstone #niigatajapan #niigata #Kitchen knife sharpening

コメント

このブログの人気の投稿

Ittoutan Shiragami Steel Rape Cutting Knife 一刃鍛刃物本舗 白紙鋼 菜切り包丁

A regular customer's kitchen knife No.2 常連さんの包丁その2