Ittoutan Shirogami  Deba165mm 刃鍛刃物本舗 白紙鋼 出刃包丁165mm

Every time you see the moon, remember

Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.

[月を見るたび思いだせ]

刃研ぎ屋 月 安達です。


In this issue, we would like to introduce knives ordered by our customers.
今回はお客様からご注文いただいた包丁をご紹介します。




This is a knife for processing fish. It is used for cutting fish heads, cutting bones, and fish meat.
Not only that, we also recommend it for cutting pumpkin.
The sizes range from 120mm~240mm, but we recommend the 165mm length for home use and for those who do not currently have a de-eba knife.
Please wash it clean after use, wipe it dry, and dry it well, as it is a knife that rusts easily.
We highly recommend this product to anyone who wants an authentic Deba knife.
こちらは魚を捌くための包丁です。魚の頭を落とす、骨を断つ、身を捌く時に使います。
それだけでなく、かぼちゃを切る時にもおすすめしています。
サイズは120mm~240mmまでありますが、ご家庭用で現在出刃包丁を持っていないという方には165mmの長さをおすすめしています。
錆びやすい包丁なので使った後は綺麗に洗って水気をよく拭いて、乾かしてください。
本格的な出刃包丁が欲しいという方にはぜひおすすめです。


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