Scheduled to open in April 4月の出店予定

Every time you see the moon, remember

Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.

[月を見るたび思いだせ]

刃研ぎ屋 月 安達です。



We are pleased to announce our schedule for April.
It is finally warming up like spring in Niigata City. Please take care of your kitchen knives as well as scissors and sickles used for farming and gardening as soon as possible before using them.
We look forward to serving you.

4月の出店予定のお知らせです。
新潟市内はようやく春らしく暖かくなってきました。包丁はもちろん、農業や園芸に使うハサミや鎌などもお使いになる前にお早めにお手入れしましょう。
ご利用お待ちしております。


HPやインスタでもスケジュールのお知らせをしています。
↓そちらも合わせてご覧ください。↓

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砥石のネットショップをやっています。

We have an online store for whetstone.→https://hatogiyatuki.shop-pro.jp/

ご相談はHPからお願いします。

For consultation, please visit our website.→https://r.goope.jp/hatogiyatuki/

インスタ→@hatogiyatuki.since2012

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