A deformed knife. 変形した包丁

Every time you see the moon, remember

Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.

[月を見るたび思いだせ]

刃研ぎ屋 月 安達です。


In this issue, we would like to introduce a knife that a customer has been using and sharpening by himself for many years.

今回は、お客様が長年ご自分で研いで使っていた包丁をご紹介します。

Before

All three knives show the peculiarities of sharpening. The deformation of the middle knife is particularly bad.
3本とも研ぎ方のクセが出ています。特に真ん中の包丁の変形がひどいですね。

After

The deformation has been corrected and the sharpness is perfect.

Please contact us for deformation repair and blade chipping repair.

変形も直して切れ味バッチリです。

変形直しや刃欠け直しなどもご相談ください。

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砥石のネットショップをやっています。

We have an online store for whetstone.→https://hatogiyatuki.shop-pro.jp/

ご相談はHPからお願いします。

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