A deformed knife. 変形した包丁
Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.
[月を見るたび思いだせ]
刃研ぎ屋 月 安達です。
In this issue, we would like to introduce a knife that a customer has been using and sharpening by himself for many years.
今回は、お客様が長年ご自分で研いで使っていた包丁をご紹介します。
The deformation has been corrected and the sharpness is perfect.
Please contact us for deformation repair and blade chipping repair.
変形も直して切れ味バッチリです。
変形直しや刃欠け直しなどもご相談ください。
ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー
砥石のネットショップをやっています。
We have an online store for whetstone.→https://hatogiyatuki.shop-pro.jp/
ご相談はHPからお願いします。
For consultation, please visit our website.→https://r.goope.jp/hatogiyatuki/
インスタ→@hatogiyatuki.since2012
#新潟市 #刃物研ぎ #包丁研ぎ #新潟市刃物研ぎ #新潟市包丁研ぎ #砥石 #スエヒロ #suehiro #メイドインツバメ #一刃鍛刃物本舗 #一刃鍛 #VG-10 #madeintsubame #madeinJapan #kitchenknife #chefknife #whetstone #niigatajapan #niigata #Kitchenknifesharpening #まな板 #cutting board #ラバーラ#焼栗柄 #burntchestnuthandle #Japanesekitchenknife
コメント
コメントを投稿