VG-5 3-layer steel hammered santoku kitchen knife 175mmVG-5 3層鋼槌目「斑蝶」三徳包丁175mm
Every time you see the moon, remember
Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.
[月を見るたび思いだせ]
刃研ぎ屋 月 安達です。
Continuing from the previous issue, we would like to introduce a new kitchen knife from [Ittoutan].
This time
前回に引き続き、【一刃鍛刃物本舗】から新登場の包丁をご紹介します。
今回はこちら
〜From the manufacturer's website
VG-5 triple-layer stainless steel, a well-balanced stainless steel blade steel that combines hardness and sharpenability, is treated with a hammered finish to achieve a good cut-off of foodstuffs.
The handle is brown laminated tempered wood with a mouthpiece.
This santoku-type all-purpose kitchen knife is suitable for meat, fish, and vegetables.
〜メーカーHPより〜
硬度と研ぎやすさを兼ね備えた、バランスの良いステンレス刃物鋼材「VG-5三層鋼」に槌目処理を施し、食材の切り離れの良さを実現しています。
柄部は茶色の口金付積層強化木。
肉・魚・野菜に対応する、三徳型の万能包丁です。
柄部は茶色の口金付積層強化木。
肉・魚・野菜に対応する、三徳型の万能包丁です。
ーーここまでーー
Santoku kitchen knives are still the most popular. It is an excellent product not only for your own use but also as a gift! We are looking forward to your order.
やっぱり一番人気の三徳包丁。自分用にはもちろん、贈り物にも最適な逸品です!ご注文お待ちしております。
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