Ittoutan shirogami hagane Miorosi deba 210mm一刃鍛刃物本舗 白紙鋼 身卸し出刃210mm

Every time you see the moon, remember

Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.

[月を見るたび思いだせ]

刃研ぎ屋 月 安達です。

This time, I would like to introduce you to a cool deba knife made by a kitchen knife manufacturer I deal with , "Ittoutan".

今回はぼくが取り扱っている包丁メーカー【一刃鍛刃物本舗】のカッコいい出刃包丁をご紹介します。

Shirogami hagane Mioroshi deba knife 210mm
白紙鋼 身卸出刃210mm

The thickness of the blade is thinner than that of a normal de-eba knife, and this kitchen knife is lighter and easier to handle than a de-eba knife of the same length. It is very popular among customers who have purchased it ^^.

If you want a long Deba knife, this is the one for you! 

We are waiting for your order.

通常の出刃包丁よりも刃の厚みが薄く、同じ長さの出刃包丁よりも軽く扱いやすい包丁です。購入していただいたお客様からも大変好評です^^

長めの出刃包丁が欲しい!という方にはぜひおすすめです。
ご注文お待ちしております。

ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー

砥石のネットショップをやっています。

We have an online store for whetstone.→https://hatogiyatuki.shop-pro.jp/

ご相談はHPからお願いします。

For consultation, please visit our website.→https://r.goope.jp/hatogiyatuki/

インスタ→@hatogiyatuki.since2012


#新潟市 #刃物研ぎ #包丁研ぎ #新潟市刃物研ぎ #新潟市包丁研ぎ #砥石 #スエヒロ #suehiro #メイドインツバメ #一刃鍛刃物本舗 #一刃鍛 #VG-10 #madeintsubame  #madeinJapan #kitchenknife #chefknife #whetstone #niigatajapan #niigata #Kitchenknifesharpening #まな板 #cutting board #ラバーラ#焼栗柄 #burntchestnuthandle #Japanesekitchenknife 

コメント

このブログの人気の投稿

Ittoutan Shiragami Steel Rape Cutting Knife 一刃鍛刃物本舗 白紙鋼 菜切り包丁

A regular customer's kitchen knife No.2 常連さんの包丁その2

A regular customer's kitchen knife 常連さんの包丁