Ittoutan shirogami hagane Miorosi deba 210mm一刃鍛刃物本舗 白紙鋼 身卸し出刃210mm
Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.
[月を見るたび思いだせ]
刃研ぎ屋 月 安達です。
This time, I would like to introduce you to a cool deba knife made by a kitchen knife manufacturer I deal with , "Ittoutan".
The thickness of the blade is thinner than that of a normal de-eba knife, and this kitchen knife is lighter and easier to handle than a de-eba knife of the same length. It is very popular among customers who have purchased it ^^.
If you want a long Deba knife, this is the one for you!
We are waiting for your order.
通常の出刃包丁よりも刃の厚みが薄く、同じ長さの出刃包丁よりも軽く扱いやすい包丁です。購入していただいたお客様からも大変好評です^^
砥石のネットショップをやっています。
We have an online store for whetstone.→https://hatogiyatuki.shop-pro.jp/
ご相談はHPからお願いします。
For consultation, please visit our website.→https://r.goope.jp/hatogiyatuki/
インスタ→@hatogiyatuki.since2012
#新潟市 #刃物研ぎ #包丁研ぎ #新潟市刃物研ぎ #新潟市包丁研ぎ #砥石 #スエヒロ #suehiro #メイドインツバメ #一刃鍛刃物本舗 #一刃鍛 #VG-10 #madeintsubame #madeinJapan #kitchenknife #chefknife #whetstone #niigatajapan #niigata #Kitchenknifesharpening #まな板 #cutting board #ラバーラ#焼栗柄 #burntchestnuthandle #Japanesekitchenknife
コメント
コメントを投稿