Ittoutan madaratyou sword-shaped santoku kitchen knife 190mm一刃鍛 VG-5 三層鋼槌目「斑蝶」剣型三徳包丁 190mm

Every time you see the moon, remember

Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.

[月を見るたび思いだせ]

刃研ぎ屋 月 安達です。

Ittoutan, a kitchen knife manufacturer in Tsubame City, Niigata Prefecture, which I deal with, has released a cool kitchen knife!
I will introduce all three types of knives in order from this time. If you are interested in purchasing one, please contact us.
ぼくが取り扱っている新潟県燕市の包丁メーカー【一刃鍛刃物本舗】さんからカッコいい包丁がリリースされました!
全三種類を今回から順にご紹介します。購入希望の方は当方にご連絡ください。



〜From the manufacturer's website

VG-5 triple-layer stainless steel, a well-balanced stainless steel blade steel that combines hardness and ease of sharpening, is treated with a hammered finish to achieve good food cutting performance.

The handle is made of brown laminated tempered wood with a mouthpiece.

The sword-shaped santoku has an easy-to-use cutting edge. The retro shape makes this all-purpose kitchen knife popular among foreigners.

〜メーカーHPより〜

硬度と研ぎやすさを兼ね備えた、バランスの良いステンレス刃物鋼材「VG-5三層鋼」に槌目処理を施し、食材の切り離れの良さを実現しています。

柄部は茶色の口金付積層強化木。

切っ先が使い易い剣型三徳。レトロな形状で外国人にも人気の万能包丁です。 

ーーここまでーー


The beautifully hammered sword-shaped santoku kitchen knife is one of my favorite knives, especially because men respond well to it and it looks cool.
槌目が美しく特徴的な剣型の三徳包丁、特に男性からの反応がよくカッコよくてぼくもお気に入りの1本です^^


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