Ittoutan madaratyou sword-shaped santoku kitchen knife 190mm一刃鍛 VG-5 三層鋼槌目「斑蝶」剣型三徳包丁 190mm
Every time you see the moon, remember
Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.
[月を見るたび思いだせ]
刃研ぎ屋 月 安達です。
〜From the manufacturer's website
VG-5 triple-layer stainless steel, a well-balanced stainless steel blade steel that combines hardness and ease of sharpening, is treated with a hammered finish to achieve good food cutting performance.
The handle is made of brown laminated tempered wood with a mouthpiece.
The sword-shaped santoku has an easy-to-use cutting edge. The retro shape makes this all-purpose kitchen knife popular among foreigners.
〜メーカーHPより〜
硬度と研ぎやすさを兼ね備えた、バランスの良いステンレス刃物鋼材「VG-5三層鋼」に槌目処理を施し、食材の切り離れの良さを実現しています。柄部は茶色の口金付積層強化木。
切っ先が使い易い剣型三徳。レトロな形状で外国人にも人気の万能包丁です。
ーーここまでーー
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