Customer's cool kitchen knife お客様のかっこいい包丁
Every time you see the moon, remember
Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.
[月を見るたび思いだせ]
刃研ぎ屋 月 安達です。
Here are some cool kitchen knives that a customer recently asked us to sharpen.
先日お客様から研ぎのご依頼をいただいた、かっこいい包丁をご紹介します。
Mioroshi deba houtyou 180mm
This kitchen knife is used for slicing fish. The blade is thinner, lighter, and easier to handle than a de-ba knife. And above all, it looks cool^^
It was a kitchen knife in good condition, so it is hard to see the difference between before and after.
身卸し出刃包丁180mm
魚を捌くための包丁で、出刃包丁よりも刃の厚みが薄く、軽くて取り回しの良い包丁です。そして何よりカッコいい^^
状態の良い包丁だったのでビフォー・アフターの違いがわかりづらいですね。
ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー
砥石のネットショップをやっています。
We have an online store for whetstone.→https://hatogiyatuki.shop-pro.jp/
ご相談はHPからお願いします。
For consultation, please visit our website.→https://r.goope.jp/hatogiyatuki/
インスタ→@hatogiyatuki.since2012
#新潟市 #刃物研ぎ #包丁研ぎ #新潟市刃物研ぎ #新潟市包丁研ぎ #砥石 #スエヒロ #suehiro #メイドインツバメ #一刃鍛刃物本舗 #一刃鍛 #VG-10 #madeintsubame #madeinJapan #kitchenknife #chefknife #whetstone #niigatajapan #niigata #Kitchenknifesharpening #まな板 #cutting board #ラバーラ#焼栗柄 #burntchestnuthandle
コメント
コメントを投稿