Customer's cool kitchen knife お客様のかっこいい包丁

Every time you see the moon, remember

Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.

[月を見るたび思いだせ]

刃研ぎ屋 月 安達です。


Here are some cool kitchen knives that a customer recently asked us to sharpen.
先日お客様から研ぎのご依頼をいただいた、かっこいい包丁をご紹介します。




Mioroshi deba houtyou 180mm
This kitchen knife is used for slicing fish. The blade is thinner, lighter, and easier to handle than a de-ba knife. And above all, it looks cool^^
It was a kitchen knife in good condition, so it is hard to see the difference between before and after.

身卸し出刃包丁180mm
魚を捌くための包丁で、出刃包丁よりも刃の厚みが薄く、軽くて取り回しの良い包丁です。そして何よりカッコいい^^
状態の良い包丁だったのでビフォー・アフターの違いがわかりづらいですね。

ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー

砥石のネットショップをやっています。

We have an online store for whetstone.→https://hatogiyatuki.shop-pro.jp/

ご相談はHPからお願いします。

For consultation, please visit our website.→https://r.goope.jp/hatogiyatuki/

インスタ→@hatogiyatuki.since2012

#新潟市 #刃物研ぎ #包丁研ぎ #新潟市刃物研ぎ #新潟市包丁研ぎ #砥石 #スエヒロ #suehiro #メイドインツバメ #一刃鍛刃物本舗 #一刃鍛 #VG-10 #madeintsubame  #madeinJapan #kitchenknife #chefknife #whetstone #niigatajapan #niigata #Kitchenknifesharpening #まな板 #cutting board #ラバーラ#焼栗柄 #burntchestnuthandle

コメント

このブログの人気の投稿

I am a knife sharpener. 刃物研ぎ屋をやっています。

made in tsubame

Special Year-End Campaign 年末特別キャンペーン