This is the first store opening of the new year. 新年最初の出店です。
Every time you see the moon, remember
Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.
Today 1/4(Thu) ~ we will open a knife sharpening stall as usual.
We open at 10:00 today, but we have already had a lot of visitors before we open.
We will be open for two days from 1/4(Thu.) to 1/5(Fri.) at "Uoei Ishiyama Store" in Higashi-ku, Niigata City.
We will be open from 10:00 to 17:00.
Please feel free to contact us for knife sharpening and purchase of kitchen knives and whetstones this year as well.
[月を見るたび思いだせ]刃研ぎ屋 月の安達です。
本日1/4(木)~通常通り刃物研ぎ出店しております。
今日は10時から開店ですが、すでに開店前からご利用いただいております。
1/4(木)5(金)の2日間は新潟市東区の【ウオエイ石山店】様に出店しております。
10時〜17時までご利用お待ちしております。
今年も包丁研ぎや包丁、砥石の購入についてはお気軽にお声がけください。
Please visit our website for more information about our schedule and prices.
出店スケジュールや料金など詳しくはHPをご覧ください。
https://r.goope.jp/hatogiyatuki/
We also have an online store specializing in Suehiro whetstones. Please take a look at it, as it is recommended as a reference for purchasing whetstones.
スエヒロ製砥石専門のネットショップもやってます。砥石購入の参考にもおすすめなのでぜひご覧ください。
https://hatogiyatuki.shop-pro.jp
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