Recommended Cutting Boards おすすめのまな板
Every time you see the moon, remember
Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.
This time we would like to introduce you to our most popular cutting boards.
[月を見るたび思いだせ]
刃研ぎ屋 月 安達です。
今回は当店で人気商品のまな板をご紹介します。
It is easy to cut green onions!
It feels good when cutting!
The color of carrots, etc. does not stick, and maintenance is easy!
It is very popular among customers who use it.
Two sizes are available,
Smaller size 400mm x 200mm x 5mm ¥2,640
Slightly larger size 410mm x 230mm x 5mm ¥3,520
By the way, I am using the smaller size.
For details, please ask at the store.
ラバーラマットは、普段使っている木製やプラスチックまな板、調理台の上に乗せてお使いいただくものです。表面がラバーなので、包丁の刃当たりがやさしいまな板です。
・ねぎが切りやすくなった!
・切った時の感触が良い!
・人参などの色が付かなくて手入れが楽!
などなど、使っていただいているお客様からも非常に好評です^^
サイズが2種類あります、
小さめサイズ 400mm×200mm×5mm ¥2,640
ちょっと大きめサイズ 410mm×230mm×5mm ¥3,520
ちなみにぼくは小さい方を使っています。
詳しくは店頭にてお声掛けください。
砥石のネットショップをやっています We have an online store for whetstone.→https://hatogiyatuki.shop-pro.jp/
ご相談はHPからお願いします For consultation, please visit our website.→https://r.goope.jp/hatogiyatuki/
インスタ→@hatogiyatuki.since2012
#新潟市 #刃物研ぎ #包丁研ぎ #新潟市刃物研ぎ #新潟市包丁研ぎ #砥石 #スエヒロ #suehiro #メイドインツバメ #一刃鍛刃物本舗 #一刃鍛 #VG-10 #madeintsubame #madeinJapan #kitchenknife #chefknife #whetstone #niigatajapan #niigata #Kitchenknifesharpening #まな板 #cutting board #ラバーラ
コメント
コメントを投稿