Japanese knife handle to be replaced 和包丁の柄 取り替えます
Every time you see the moon, remember
Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.
[月を見るたび思いだせ]
刃研ぎ屋 月の安達です。
I am a kitchen knife sharpener, and I also replace the handles of Japanese kitchen knives only.
We have a wide variety of kitchen knife handles.
私は包丁研ぎをやっていますが、和包丁に限り柄の交換も行います。
当店では様々な包丁の柄を取り揃えております。
It is waterproof, durable, and above all, cool 😄.
It is also very popular among our customers who have actually installed it.
防水性や耐久性に優れていて、何よりカッコいい😄
実際に取り付けたお客様からも大変好評です。
Installation example Deba knife 1,200 yen (sharpening fee not included)
取り付け例 出刃包丁 ¥1,200(研ぎ代別)
This is an example of a white wooden handle attached to a sashimi knife. 800 yen (sharpening fee not included)
こちらは白木の柄を刺身包丁に取り付けた例です。¥800(研ぎ代別)
Also, depending on the condition of the knife, it may not be possible to install the handle. Please consult us at the store.
柄の在庫状況や、包丁の種類によってどちらかの柄を取り付けます。
また包丁の状態によっては取り付けができない場合もあります。店頭にて一度ご相談ください。
砥石のネットショップをやっています Click here to buy→https://hatogiyatuki.shop-pro.jp/
ご相談はHPからお願いします For consultation, please visit our website.→https://r.goope.jp/hatogiyatuki/
#新潟市 #刃物研ぎ #包丁研ぎ #新潟市刃物研ぎ #新潟市包丁研ぎ #砥石 #スエヒロ #suehiro #メイドインツバメ #一刃鍛刃物本舗 #一刃鍛 #VG-10 #madeintsubame #madeinJapan #kitchenknife #chefknife #whetstone #niigatajapan #niigata #Kitchen knife sharpening #包丁柄 #和包丁柄 # Japaneseknifehandle #焼栗柄 #burnt chestnut handle
コメント
コメントを投稿