Japanese kitchen knife handle is in stock now! 菜切り・三徳包丁用 焼栗柄 入荷!
Every time you see the moon, remember
Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.
We always get kitchen knife handles from a manufacturer in Sanjo City, Niigata Prefecture, who makes kitchen knife handles.
So sometimes they don't have them in stock when I want them, but luckily this time they did ^^.
Chestnut handle for santoku kitchen knife
Replacement cost: 1,200 yen
[月を見るたび思いだせ]
刃研ぎ屋 月の安達です。
いつも包丁の柄は新潟県三条市にある柄屋さんから分けてもらっています。
なので欲しい時に在庫がなかったりもしますが今回は運良くありました^^
菜切り・三徳包丁用 焼栗柄 栗型
交換代¥1,200
砥石のネットショップをやっています Click here to buy→https://hatogiyatuki.shop-pro.jp/
ご相談はHPからお願いします For consultation, please visit our website.→https://r.goope.jp/hatogiyatuki/
インスタ→@hatogiyatuki.since2012
#新潟市 #刃物研ぎ #包丁研ぎ #新潟市刃物研ぎ #新潟市包丁研ぎ #砥石 #スエヒロ #suehiro #メイドインツバメ #一刃鍛刃物本舗 #一刃鍛 #VG-10 #madeintsubame #madeinJapan #kitchenknife #chefknife #whetstone #niigatajapan #niigata #Kitchenknifesharpening#包丁柄 #和包丁柄 # Japaneseknifehandle #焼栗柄 #burnt chestnut handle
コメント
コメントを投稿