ittoutan VG-10 three-layer steel, no mouthpiece, Santoku 165mm 一刃鍛 VG-10三層鋼 口金無 三徳 165mm

Every time you see the moon, remember

Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.

This time we would like to introduce our most popular kitchen knife.

ittoutan VG-10 three-layer steel, no mouthpiece, Santoku 165mm

 

But unfortunately, it is currently out of stock!

It will be in stock at the end of January.

We will let you know as soon as it arrives.

This kitchen knife was made in Tsubame City, Niigata Prefecture. This kitchen knife is made of VG-10, which is rust-resistant and sharp, and is light and easy to handle.
It has our original "月" engraving ^^.
The price is 5500 yen

[月を見るたび思いだせ]

刃研ぎ屋 月 安達です。

今回は当店一番人気の包丁をご紹介します。

一刃鍛 VG-10三層鋼 口金無 三徳 165mm

柄部に「口金」の無い家庭用包丁シリーズ

口金付VG-10三層鋼をベースに、材料の重量を軽量化。

業務用でも使用される丈夫な強化積層木ハンドル。

肉・魚・野菜に対応する、家庭用の万能包丁です。

当店オリジナルの「月」の刻印入りです。

仕様
刃身材:VG-10 三層鋼
柄部:積層強化木
刃付:両刃   ¥5,500

しかし残念ながら現在欠品中です!

入荷は1月末の予定です。

入荷次第またお知らせいたします。


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