Fishmonger's kitchen knife お魚屋さんの包丁

Every time you see the moon, remember

Blade Sharpener Tsuki, it's Adachi.

Today we were sent out to resharpen the kitchen knives used in the store where we are opening our store.


[月を見るたび思いだせ]

刃研ぎ屋 月 安達です。

今日は出店先のお店で使っている包丁を研ぎ直しに出していただきました。



Two de-ba knives and one gyuto
出刃包丁2本と牛刀1本

All three knives are quite deformed.

The de-ba knife in the center of the photo has had the handle replaced as well.

I forgot to take a picture after the work, but all three knives were repaired well ^ ^.
We can resharpen kitchen knives that have been deformed like this.
Please feel free to contact us.

3本ともかなり変形しています。
写真中央の出刃包丁は柄も交換しました。

作業後の写真を撮り忘れてしまいましたが、3本ともしっかり直しました^ ^
このように変形してしまった包丁も研ぎ直し可能です。
ぜひ一度ご相談ください。

砥石のネットショップをやっています We have an online store for whetstone.→https://hatogiyatuki.shop-pro.jp/

ご相談はHPからお願いします For consultation, please visit our website.→https://r.goope.jp/hatogiyatuki/

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